Over DENKDAGEN PODIUMKUNSTEN: met sessies voor de LANDSCHAPSTEKENING

2A51EAB5-1D28-464D-96C6-E25E6A9D28A9.jpeg

DENKDAGEN PODIUMKUNSTEN: met sessies voor de LANDSCHAPSTEKENING

De sectordag van Kunstenpunt en Het TheaterFestival wordt dit jaar een tweedaagse. Neem samen met ons de tijd om ideeën uit te wisselen rond belangrijke thema's. Schrijf je in voor één of twee denkdagen en ontdek ook nieuwe activiteiten uit de open call van dit voorjaar: een workshop rond democratisch beslissen, een sessie over het delen en hergebruiken van technisch- en bouwmateriaal, en een workshop over wat speelsheid vandaag betekent voor ons.

In de namiddag verzamelen we ons rond prangende kwesties in onze sector. Geef ons jouw mening en neem deel aan één of meerdere tafels. Laat ons weten hoe jij denkt over ouderschap in de kunsten, generatieverschuivingen, diversiteit binnen de beoordelingscommissies of de rol van kunstprofessionals (mbt social justice en burgerbetrokkenheid). De tafelgesprekken in de namiddag kaderen binnen het traject van de Landschapstekening dat Kunstenpunt in dialoog met de kunstensector ontwikkelt. 

Programma

Bekijk het volledige gedetailleerde programma onder de tab "programma" hierboven. In het inschrijvingsformulier kan je kiezen tussen de verschillende workshops en sessies

Vergoeding, drempels en vertrouwelijkheid

Kunstenpunt & Het TheaterFestival wil dat de stem van makers & kunstwerkers meer gehoord wordt. Voor freelance kunstenaars/kunstwerkers (die niet op de payroll staan van een kunstenorganisatie en voor wie deelname dus onbezoldigd is) voorzien we per dag een vrijwilligersvergoeding (41,48 euro). Dit kun je aangeven bij het inschrijvingsformulier.

Verder willen we eventuele drempels voor deelnemers helpen verlagen door op specifieke noden in te gaan en de passende toegankelijkheid te bieden (fysiek, taal, voedselvoorkeuren of kinderopvang). Laat ons weten hoe we je tegemoet kunnen komen via ons inschrijvingsformulier.

Om een veilig gesprek mogelijk te maken, engageren Kunstenpunt & Het TheaterFestival zich om aanwijsbare uitspraken binnen het gesprek te houden en deze inzichten anoniem te verwerken in het verslag.

Geef je mening en schrijf je in

Deelnemen is gratis en plaatsen zijn beperkt! We vragen daarom om tijdig te annuleren als je onverwachts niet meer kan komen. 

Schrijf je in via de knop "meld je aan" rechtsboven op deze pagina.

Voor de inschrijving vragen we jou om een account te maken op onze website en een wachtwoord te kiezen (bij de knop "Aanmelden"). Met je eigen account kan je steeds je gegevens aanpassen en/of je afmelden bij het evenement. Wanneer je voor een ander evenement wil inschrijven, hoef je dit uiteraard niet opnieuw te maken. Heb je problemen met het aanmaken van een account? Stuur dan een mailtje naar sofia@kunsten.be.

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Contacteer onze collega Julia Reist.

Laat je stem horen en draag bij aan de Landschapstekening!

De Landschapstekening is een uitgebreide analyse van het professionele kunstenlandschap van Vlaanderen, die Kunstenpunt aan het begin van elke nieuwe politieke termijn samenstelt. Om niets over het hoofd te zien, organiseren we doorheen 2024 verschillende sessies zoals deze waarbij we inbreng van de sector verzamelen, met telkens de focus op een ander deel van het kunstenveld. 

-> Lees hier meer over de Landschapstekening.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden