Over SCHRIJFTAFEL Gent

new schrijftafel procurios 2024.jpg

SCHRIJFTAFEL Gent

Ben je op dit moment aan het schrijven? Dien jij op 15 september een aanvraag in voor een beurs of projectsubsidie binnen het Kunstendecreet ? Heb je reeds een duidelijk plan maar heb je moeite bij het uitschrijven van je voorstel of heb je nood aan een klankbord? Wil je graag even van gedachten wisselen met mede kunstenaars of met experten? Of heb je vragen over het KIOSK-format?

Kom dan mee werken aan je dossier tijdens onze schrijftafel in Gent!

Wat?

We verzamelen een aantal kunstenaars en kunstwerkers met eenzelfde doel en deadline om een beurs of projectsubsidie binnen het Kunstendecreet in te dienen. We nodigen daarnaast enkele ‘schrijf- en dossierexperten’ uit die graag mee op zoek gaan naar een antwoord of mee helpen nadenken over het onder woorden brengen van jouw plannen. 

Praktisch: hoe verloopt een schrijftafel? 

Voorafgaand aan de schrijftafel ontvang je een mail met een overzicht van de aanwezige experts en hun expertise. Je kan je inschrijven voor 2 tot 3 gesprekken met een expert naar keuze. 

De schrijftafel start met een plenaire gedeelte, nadien schrijf je aan je dossier tussen de gesprekken met de experts door. We nodigen je ook uit om met elkaar in gesprek te gaan. 

Het is belangrijk dat je reeds een concreet en duidelijk plan hebt en de nodige partners hebt aangesproken voor je beurs of project. Voor deze editie concentreren we ons enkel op dossiers die ingediend zullen worden voor de deadline van 15 september 2024.

De schrijftafels dienen ter ondersteuning bij het uitschrijven of nalezen van je dossier, niet om je beurs of project te concretiseren voor latere indienrondes. 

Wij voorzien een tafel, stoel, wifi, koffie en thee. Jij zorgt voor een duidelijk uitgewerkt plan en een laptop. 


Waar en wanneer? 

Dinsdag 20 augustus 13u30 - 17u Kunsthal Gent ism Cultuurloket, VI.BE en VAi

Registratie

Deelnemen is gratis en plaatsen zijn beperkt! We vragen daarom om tijdig te annuleren als je onverwachts niet meer kan komen. 

Schrijf je in via de knop "meld je aan" rechtsboven op deze pagina.

Voor de inschrijving vragen we jou om een account te maken op onze website en een wachtwoord te kiezen (bij de knop "Aanmelden"). Met je eigen account kan je steeds je gegevens aanpassen en/of je afmelden bij het evenement. Wanneer je voor een ander evenement wil inschrijven, hoef je dit uiteraard niet opnieuw te maken. Heb je problemen met het aanmaken van een account? Stuur dan een mailtje naar femke@kunsten.be.

Je kan je inschrijven voor maximum van 2 schrijftafels

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Contacteer onze collega Femke Hintjens.

Andere schrijftafels

Dinsdag 2 juli 13u30 - 17u Extra City Antwerpen ism Cultuurloket en VAi

Maandag 5 augustus 10u30 - 14u Theater Aan Zee Oostende ism Cultuurloket en VI.BE

Dinsdag 13 augustus 13u30 - 17u Pianofabriek Brussel ism Cultuurloket, VI.BE en VAi

Dinsdag 20 augustus 13u30 - 17u Kunsthal Gent ism Cultuurloket, VI.BE en VAi

Aanmelden

Geen tickets beschikbaar. Wil je op de reservelijst worden gezet?

Ja, zet mij op de reservelijst