Over Infosessie: beurzen en projectsubsidies binnen het Kunstendecreet (Nederlandse sessie - online)

Scherm­afbeelding 2024-04-23 om 09.01.14.png

Infosessie: beurzen en projectsubsidies binnen het Kunstendecreet (Nederlandse sessie - online)

15 september 2024 is de volgende deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag voor beurzen of projectsubsidies binnen het Kunstendecreet. 

Kunstenpunt organiseert naar aanleiding van deze deadline twee ONLINE infosessies voor kunstenaars, kunstwerkers en organisaties die een aanvraag willen indienen. 

Na inschrijving ontvang je (begin juni) een infobundel over beurzen en projectsubsidies van Kunstenpunt, en een infobundel over begroten bij projectsubsidies van Cultuurloket die ter voorbereiding van deze infosessie moeten doorgenomen worden.  

Programma

De infosessie zal online doorgaan via zoom, en bestaat uit drie delen:

10u – workshop: deelnemers leren op een interactieve manier en via concrete fictieve cases de basisprincipes van beurzen en projectsubsidies. Deze workshop biedt geen maatwerk voor jouw specifieke aanvraag. 

11u30 – Q&A: tijdens de Q&A gaan we dieper in op beurzen en projectsubsidies en kan je live vragen stellen aan medewerkers van Kunstenpunt, VI.BE en VAi. 

Belangrijk: tijdens deze Q&A focussen we op het inhoudelijke. Zakelijke vragen worden gesteld tijdens de Q&A van Cultuurloket. 

14u00 – correct begroten bij projectsubsidies: volg de webinar en stel al je vragen aan Cultuurloket over het begroten van projectsubsidies. 

Inschrijven

18 juni om 10:00 in het Nederlands via de knop rechtsboven "Aanmelden".

19 juni om 10:00 in het Engels via deze link

Voor de inschrijving vragen we jou om een account te maken op onze website en een wachtwoord te kiezen (bij de knop "Aanmelden"). Met je eigen account kan je steeds je gegevens aanpassen en/of je afmelden bij het evenement. Wanneer je voor een ander evenement wil inschrijven, hoef je dit uiteraard niet opnieuw te maken. Heb je problemen met het aanmaken van een account? Stuur dan een mailtje naar femke@kunsten.be

Meer info

Meer informatie nodig? Contacteer femke@kunsten.be.

Deze infosessie is in samenwerking met VI.BE, Cultuurloket en VAi! 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.