Over Infosessie: (inter)nationale subsidies binnen het Kunstendecreet (Engels)

Illustration grants and subsides transparent.png

Infosessie: (inter)nationale subsidies binnen het Kunstendecreet (Engels)

Binnen het Kunstendecreet zijn er subsidies die kunstenaars en kunstorganisaties financieel ondersteunen om een (inter)nationale presentatie of residentie te doen. 

Kunstenaars of kunstorganisaties die een buitenlandse presentatie hebben kunnen een Tegemoetkoming voor internationale presentatiemomenten (TIP) of een Internationaal presentatieproject (IP) aanvragen om tussen te komen in de kosten. Kunstenaars die een residentie gaan doen kunnen een residentiebeurs aanvragen.

Kunstenpunt organiseert een online introductie over deze (inter)nationale subsidies binnen het Kunstendecreet met aansluitend een korte webinar over begroten door Cultuurloket en een Q&A. 

De Q&A is in samenwerking met VI.BE, Cultuurloket en VAi! 

Sessies

21/05/2024 14u - 15u15 Q&A in Nederlands via deze link

21/05/2024 15u30 - 16u45 Q&A in het Engels via de knop rechtsboven "Aanmelden"

Inschrijven

Schrijf je in via de knop "Aanmelden" rechtsboven op deze pagina

Voor de inschrijving vragen we jou om een account te maken op onze website en een wachtwoord te kiezen (bij de knop "Aanmelden"). Met je eigen account kan je steeds je gegevens aanpassen en/of je afmelden bij het evenement. Wanneer je voor een ander evenement wil inschrijven, hoef je dit uiteraard niet opnieuw te maken. Heb je problemen met het aanmaken van een account? Stuur dan een mailtje naar femke@kunsten.be.

Meer informatie nodig?

Contacteer femke@kunsten.be

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.