Over Met Kunstenpunt naar de TANZMESSE

84B42ADC-F502-4A92-A9B7-0521CBED3ED8.jpeg

Met Kunstenpunt naar de TANZMESSE

Sluit je aan bij de Belgische delegatie van Tanzmesse 2024! Drie dagen lang zijn Kunstenpunt en Wallonie-Bruxelles Théâtre Danse op de Tanzmesse om te netwerken, internationale collega's te ontmoeten en voorstellingen bij te wonen.

Van 29 tot 31 augustus gaan Kunstenpunt en Wallonie Bruxelles Théâtre-Danse naar Düsseldorf voor de Internationale Tanzmesse nrw, de belangrijkste meeting in Europa voor hedendaagse dansprofessionals. Werk je in de sector en wil je mee? Neem dan deel aan onze Networking Islands.

Wij zijn er om je te ondersteunen, visibiliteit te bieden en waar nodig de weg te leiden naar internationale professionals.

Voor wie?

Voor dansprofessionals uit Vlaanderen en Brussel

Hoe?

Kosten en financiële steun Kunstenpunt

Registratiekosten voor de Tanzmesse bedragen €160,50 (incl. BTW) en geven recht op (in het Engels):

    • onbeperkte toegang tot de Agora tijdens de openingsuren voor exposanten;
    • gratis toegang tot alle activiteiten op Tanzmesse: optredens, open studio's, pitches, praat- en netwerkmomenten, en nachtsessies;
    • mogelijkheid om tickets te reserveren voor performances, open studios en pitches;
    • pendeldienst tussen de locaties. 

Kunstenpunt geeft onder bepaalde voorwaarden financiële ondersteuning aan wie dit jaar met ons meegaat naar de Tanzmesse. De financiële ondersteuning is er voor kunstenaars die geen werkingssubsidies ontvangen en bedraagt de inschrijvingskost van €160,50. Kom je voor deze extra financiële ondersteuning in aanmerking, vul dit aan in ons inschrijvingsformulier (via de knop rechtsboven). Je betaalt dus eerst je inschrijving zelf aan de Tanzmesse, Kunstenpunt betaalt jou (indien je in aanmerking komt) daarna terug.

Registratie bij onze stand

Schrijf je in via de knop "meld je aan" rechtsboven op deze pagina.

Voor de inschrijving vragen we jou om een account te maken op onze website en een wachtwoord te kiezen (bij de knop "Aanmelden"). Met je eigen account kan je steeds je gegevens aanpassen en/of je afmelden bij het evenement. Wanneer je voor een ander evenement wil inschrijven, hoef je dit uiteraard niet opnieuw te maken. Heb je problemen met het aanmaken van een account? Stuur dan een mailtje naar Sofia via sofia.vanlaer@kunsten.be

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Contacteer onze collega Julia via julia.reist@kunsten.be

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.